Saumerin tuotteet ovat kotimaista takuutyötä.

 • Leveä mappi, paksu mappi.

  Tilinpäätökseen!

  9 cm leveään mappiin mahtuu jo enemmänkin papereita. Korkea mappimekanismi. Väreinä saatavissa musta ja valkoinen. Etiketti, sormireikä. Kysy samalla myös muovitaskuja, tasekirjataskua muistitikkutaskulla. Kysy saumeri@saumeri.fi Mappiin saa myös painatuksen, vaikka SUOMI 100 vuotta! kansion selkään. Myös mapin normaalit leveydet eli 7 cm ja 4 cm. Painatus joko silkillä tai tulostamalla monivärikuva tai logo.

  Myyntipakkaus 6 kpl/ltk. 

  Kysy myös kansioon sopivia muovitaskuja, esim. ns. vekkitasku, johon mahtuu mm. tilinpäätöskirja. Tiedustelut saumeri@saumeri.fi

 • Pahvikansiot, pahvikansio.

  Pahvikansiot

  Pahvikansio rengas- tai mappimekanismilla. Kansion koko aina A2-A6:een asti. Kansion painatus joko silkkipainatuksella tai tulostettuna.

  Yleisin vahvuus on 1,5 mm:n voimapahvi.

 • Hihatasku

  Koiraharrastukseen!

  Koira-, kissa ja vaikka hevosharrastukseen Saumerista taskut ja kansiot tärkeille papereille. Metsästäjille metsästyskorttikansiot, näyttelyissä kävijöille hihataskut, kirjoitusalustat. Koiran kanssa lenkkeilijöiden on aika hankkia Saumerin laadukas 3M heijastin, joita on eri vakiomuotoja. Heijastimet saa vaikka valokuvapainatuksella.

  Tiedustelut: saumeri@saumeri.fi